Повернутися до звичайного режиму

Батько українського бестселера

10 червня відомий український письменник - Василь Шкляр святкує свій 70-річний ювілей.

Василь Шкляр — один із найтитулованіших та найулюбленіших письменників країни, «батько українського бестселера», автор знаменитого роману «Чорний Ворон», який приніс йому широку славу та найпрестижніші літературні нагороди. Саме за цю книжку 2011 року авторові було присуджено Шевченківську премію. Володар премій Коронація слова та Золоте перо.

За словами Василя Миколайовича найкраща для нього премія – «це прихильність моїх читачів. Те, що мої романи мають найширший попит, вони найкраще продаються, і це для мене найвища винагорода. Я понад усе ставлю інтерес свого читача, якого я люблю, а він мені платить тим же».

Василь Шкляр є членом Спілки письменників України та Асоціації українських письменників. Він також є автором книг: «Перший сніг», «Живиця», «Праліс», «Ностальгія», Тінь сови», «Ключ», «Елементал», «Кров кажана», «Маруся», «Треба спитати у бога», «Характерник», «Чорне сонце» та інших.

/Files/images/2021/zahodi/IMG_20210610_084246_116.jpg

/Files/images/2021/zahodi/IMG_20210610_083226.jpg

Дуже тішимося з того, що відомий письменник 26 листопада 2017 року відвідав нашу бібліотеку. Творча зустріч з Василем Миколайовичем тривала майже три години, а читачі, серед яких було багато молоді, ще довго не відпускали відомого гостя, вишикувавшись у чергу за авторським підписом на тільки-но придбаних книгах.

Щиро зичимо історичному романісту - Василю Шкляру, міцного здоров’я на многії і благії літа та невичерпної творчої наснаги.

Василь Шкляр – гордість нашої сучасної літератури, співець українського спротиву тоталітарним режимам усіх часів.

Кiлькiсть переглядiв: 92